Home


Wie is Wie?

Mel Johan Linda Jack

Ik ben Melanie (Mel)  Schraets en de trotse mama van twee jongens: Mike (2000) en Tim (2003) en woon samen met Ton in Roggel. 

Ik heb tot 2001, met veel plezier, op Savelberg gewerkt.  Ik kon destijds een erg leuke baan  bij Stichting PSW Midden - Limburg krijgen.
Hier ben ik ook werkzaam geweest met mensen met een verstandelijke beperking, maar dan in hun vrije tijd.

Ook hier ben ik gestopt omdat ik mijn eigen Stomerij- wasserij geopend heb. 

De Savelbergrun slokt ook erg veel van mijn tijd op, maar is wel heel gezellig om te organiseren en de gelukkige gezichten van de cliënten van Savelberg  geven ontzettend veel voldoening.


Mijn taken bij de run zijn:

-          Algehele coördinatie.

-          Contacten met de woongroepen.

-          De financiën. 

-          Contacten met Savelberg.

-          Indeling van de bewoners maken voor in de zijspannen

Hallo, mijn naam is Johan Hoeijmakers ik ben geboren en getogen in helje -dorp waar ik in 1966 het levenslicht zag. Ik woon daar met Marly en onze zonen Rik en Stan.

Motorrijden doe ik vanaf 1987 en dit heb ik ook een jaar of 10 beroepsmatig gedaan. In die hoedanigheid ben ik eind jaren 90 betrokken geraakt bij de “Savelbergrun” een prachtig project waar ik een aantal jaren met veel plezier als vrijwilliger heb meegereden.

Mijn andere hobby’s zijn voornamelijk voetballen (niet meer zo actief) en beugelen (heel actief).
Ik hoefde niet lang na te denken toen ik een paar maanden geleden gevraagd werd om mee te doen met de organisatie van de Savelbergrun. Wat mijn taken precies gaan worden zijn we nog aan het verkennen maar ik heb er heel erg veel zijn in.

Mijn naam is Linda Houtappels ben ontdekt op
14-11-1981.
Woon samen met Roel.

Ben werkzaam als chauffeur bij Wasserij/Stomerij Joli in Heythuysen.

Ik ben besmet met het Savelbergrun virus, doordat mijn vader al een paar jaar meerijdt als ordonnans.

Samen met Door ben ik verantwoordelijk voor de catering op de run.
We proberen er ieder jaar met zijn alle een geweldig weekend van te maken.
En hopen dit nog vele jaren te mogen doen.

Tot ziens op de Savelberg Run!!!

Groetjes Linda

Het bestuur heeft mij gevraagd om bij de organisatie van de Savelbergrun te komen.

Ik vond het een hele eer dat ze mij gevraagd hadden. Daarom had ik het met allebei de handen aangepakt.

En ik hoop het nog jaren te doen. 

Groetjes Jack

Wilma

Door Marc Mart

Hallo

Mijn naam is Wilma puts, getrouwd met Jan en samen hebben we 2 meiden Eva en Loes. Ik ben vanaf 1989 werkzaam op savelberg en van begin af aan al een beetje betrokken bij de run,  eerst  met Jan samen als ordenance en later toen er een  zijspan kwam, mee rijden met de rit om de inzittende te begeleiden. Nu rij ik natuurlijk zelf met de rit mee op mijn  kanarie gele trike.

In 2009 ben ik bij de organisatie gekomen, de taken van mij zijn:

  • Contact  houden met de groepen,  zorgen dat ze zich op tijd opgeven voor de rit.
     

  • Contact onderhouden met de vrijwilligers dit doe ik samen met  Door.

Tot ziens op de run waar we er natuurlijk weer een groot feest van gaan maken. 

Groetjes

Wilma Puts

Hoi,

ik ben Door Verdonschot, getrouwd met Hay Vercoulen. Ik heb 2 kinderen: Ilona (25) woont samen met Leon en Rik (22) is nog thuiswonend.

Ik ben 37 jaar werkzaam bij Bloemenhuis Margriet in Roggel. Mijn hobby’s zijn knutselen, bloemen workshops verzorgen, motorrijden en diverse activiteiten organiseren.

Verder ben ik bestuurslid van Stichting Energy voor de jeugd in de leeftijd van groep 8  t/m 17 jaar. Ook ben ik regisseuse van toneelvereniging Het Scherm Open voor het jeugdtoneel, in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar. Voor deze leeftijdsgroepen wil ik me graag blijven inzetten, omdat hier niet zoveel activiteiten voor worden georganiseerd.
Dit is het eerste jaar dat ik me aansluit bij het bestuur van de Savelbergrun. Als vrijwilliger in de voorgaande jaren heb ik hier altijd veel plezier aan beleefd.

Groeten Door. 

Ik ben Marc Beeker

Vanaf het begin betrokken bij de Savelbergrun via het boekje dat gemaakt werd. Later als ordonnans en nu in het bestuur.

Het doel om mensen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen spreekt mij aan. Ze beleven het van top tot teen.
En dat geeft voldoening.
Ik rij nog steeds mee als ordonnans en samen met mijn vrouw hebben we veel plezier. Vooral tijdens de ritten.

Mijn taak bestaat voornamelijk uit het regelen van de communicatie naar buiten toe. Want ook het publiek mag meegenieten.

Dus kom kijken als wij voorbijrijden. Je bezorgt ook jezelf er een goed gevoel bij.

Hallo  

Mijn naam is Mart Spreeuwenberg.
Bouwjaar 1957.
Getrouwd met Anja Verschaeren.
We hebben 2 zonen Glenn en Roger

Ik rij vanaf mijn 18e jaar motor en zins 1987 motor met zijspan. Vanaf die tijd rij ik ook meerdere runs. Mijn eerste run was de St.Joseph-run in Heel,  toen ben ik besmet geraakt met het virus en er volgende er nog meer Doorneburg-run, C 1000-run Sittard, Jumbo-run Nijmegen, Provodensia-run Sterksel, Road-run Nuenen, Jumbo-run Belgie Gids en M.A.-Run Venlo.

Ik had  al vaker met Anja erover gehad, nu rijden we zoveel runs maar in ons eigen dorp ligt Savelberg daar zou ik ook wel eens wat voor willen organiseren. Dit had Jose Dols van St,Joseph-run ook gehoord. Zij werd even later ook benaderd door Mel en Suus die met hetzelfde idee liepen en al een datum geprikt hadden.
Jose vertelde dat wij ook plannen hadden en ze bracht ons bij elkaar. De eerste avond dat we met ons vieren bij elkaar waren ging door tot in de late uurtjes en de savelberg-run werd geboren.

Ons groepje is steeds groter geworden en ons plezier erin ook.

Mijn taken voor de run zijn :

-       Contactpersoon voor aanmeldingen zijspanrijders

-       Tent huren en opzetten

-       Afspraken maken met de voetbalclub en Politie

-       Sponsorgeld ophalen

-       Diversen werkzaamheden op  weekend zelf

Alice      
Hallo mijn naam is Alice Beurskens, ik woon samen in Panningen met Roger Spreeuwenberg.

Ik heb altijd in de kinderopvang gewekt, en daar is mijn vrijwilligerswerk bij de Savelbergrun ook mee begonnen. Dit heb ik 4 jaar met veel plezier gedaan.
Nu 2 jaar terug zelf mijn motorrijbewijs behaald en dus afgelopen jaar voor de eerste keer zelf meegereden als ordonnans. Dit was natuurlijk geweldig, om al die mensen langs de kant van de weg te zien, maar vooral de bewoners van Savelberg te zien genieten..!

Nu 5 jaar later vind ik het fijn om ook een steentje bij te kunnen dragen aan het organiseren van de Savelbergrun, omdat ik al 2 jaar steeds een dagje eerder op de locatie te vinden was en mee kwam helpen met de voorbereidingen leek me dit wel iets voor mij..

Bekijk ook onze nieuwe facebook pagina : Savelbergrun Koningslust

Groetjes Alice